Matti Parviainen

Just näin tän homman pitääkin toimia. Chatbot, Google Drive, muistutusmeilit, läpinäkyvyys keskeisten faktojen osalta, neuvot remppaan ja kustannusarviot. Rehellistä ja pätevää tekemistä.

Olavi Niemi

Jannen kanssa löysimme heti yhteisen käsityksen huoneistoni myynnistä ja hinnasta. Nyt myynnin toteuduttua huomaan, että taisimme osua nappiin. Jannen kanssa myynti sujui asiallisen mutkattomasti, nopeasti, tarkasti ja jämäkästi. Suosittelen häntä.

Salla Kallio

Todella hyvä tyyppi, asiantunteva ja ripeä toimissaan. Muutenkin oli mukava asioida Jannen kanssa, hänen ansiostaan ihana koti löytyi ja kaikki järjestyi vaivattomasti. Hän oli myös helposti tavoitettavissa joka on todella tärkeää asuntoasioissa! Ehdottomasti lämpimät suositukset ja isot kiitokset Jannelle vielä!

Mika Bäckström

Etsimme asuntoa ja kiersimme asuntoesittelyjä kymmeniä. Yksi kohde, josta jäi erityisen hyvä mieli ja fiilis oli Jannen välittämä. Kiinnostuimme myös tästä kohteesta. Vaikka emme lähtenyt tarjouskilpaan tässä kohtaa prosessiamme mukaan, Janne vinkkasi meille samoilla nurkilla myynnissä olevasta toisesta (toisen välittäjän) kohteesta, josta nyttemmin on tullut meidän oma koti.
Jannen ammattitaito alasta ja asiakkaan aito auttamisen halu on täysin poikkeuksellisen hienoa ja upeaa! Kaikista parista kymmenestä välittäjästä lähes ainoana positiivisesti mieleen jäänyt välittäjä, jonka kanssa asioidessa voi 100-varmasti tuntea olevansa kuultu ja että sinua oikeasti halutaan auttaa.
Täydet pisteet, onnea ja menestystä jatkoon, ja toivon jopa että tiemme kohtaa vielä myöhemmin näissä merkeissä tai muissa.

Noora Syrjäläinen

Kaikki sujui asuntoani myydessä jopa odotettua paremmin. Olin todella tyytyväinen asiointiin Jannen kanssa. Hän on ystävällinen, huomioiva, terävä ja tarkkanäköinen. Hänet tavoittaa helposti ja kommunikointi hänen kanssaan on helppoa. Hän pystyy myös perustelemaan kattavasti kaikki päätöksensä. Jannen tyyli on rauhallinen ja asiakasta kunnioittava. Mielestäni Janne näkee asiat laajasti ja osaa ottaa huomioon monia seikkoja, jotka asunnon myyntiin saattavat vaikuttaa ja joita itse ei ehkä osaisi edes ajatella. Olen kohdannut useita välittäjiä, enkä monestakaan julkista arviota haluaisi kirjoittaa. Nämä kehut sanon kuitenkin mielelläni, koska hyvästä palvelusta haluan kertoa myös muille.

Sami Tallberg

Janne is THE Man!
Aito, asiantunteva ja personallinen kiinteistövälittäjä jonka avulla sain aikaan unelmadiilin, josta olin haaveillut jo vuosia.
Ymmärrystä asiakkaan tarpeista, tilannetajua ja tarkkuutta ei enempää yhdelle ihmiselle voi kertyä.
Lämmin ja korkea suositus Jannen kanssa asioiville !!!

Xi Chen

Janne is very kind, trustworthy & responsible. If you are a English speaker, he could provide a great help to let you understand everything you need. Thank you Janne!

Ville Kankaanpää

Kaikin puolin loistavaa palvelua Jannelta! Iso kiitos vielä ja tulen varmasti ottamaan yhteyttä seuraavan kerran kun asuntoa myymässä.

Roland Alexander

Wonderfully organized.Built a sale chain and resolved it within record time. Great service to me a client, based in Saudi Arabia. Thanks so much.

Miika Huusko

Erittäin ammattitaitoisesti hoidettu asuntokauppa. Lisäksi meille tärkeänä asiana saimme paljon arvokasta tietoa ja neuvoa uuden asunnon valintaan, asuntojen ja alueiden arviointiin ja tarjousprosessiin liittyen. Kiitos Janne!

Oili Ollanketo

Rauhallinen, sympaattinen, tekee työnsä sydämellä asiakkaan parasta ajatellen
Kiitettävä 10 + ja papukaijamerkki

Mats Koskinen

Tehokas, asiallinen ja suosittelen.

Olli Ainasvuori

Asiantunteva, aktiivinen ja asiakaslähtöinen palvelu!