asunto-osakkeet Helsinki prime

Kantakaupunki, Töölö, Meilahti, Ruskeasuo, Kallio, Vallila, Arabianranta, Haaga

2,17%

ASUNTO-OSAKKEET PK-SEUTU

Asunto-osakkeet muu pääkaupunkiseutu

2,17% - 3,1%

Kiinteistöt

Kiinteistöt uusimaa

2,48% - 3,72%

Arviokirja

Virallinen arviokirja

alkaen 186€ + asiakirjakulut

sis. alv

Kiinteistönvälittäjäsi Helsingissä

Voit ottaa yhteyttä niin puhelimitse, sähköpostitse tai viereisellä lomakkeella kellonaikaan katsomatta.

Jos haluat alustavan hinta-arvion asunnostasi etänä, tarvitsen seuraavat tiedot:

 • Tarkka osoite
 • Pinta-ala ja huoneluku
 • Kerros
 • Huoneiston kuntotaso
 • Tontin omistus (oma vai vuokratontti)
 • Erikoisuudet (esim. näkymät, taloyhtiön varallisuus)
 • Taloyhtiön talous / tulevat korjaustarpeet
 • Vuokran määrä, jos vuokrattu

Voit kutsua minut myös suoraan arviokäynnille asunnollesi. Käynnillä käymme annan näkemykseni sopivasta hintapyynnöstä, markkinointistrategiasta ja muista käytännön asioista.

  Asiakasarviot

  Noora Syrjäläinen

  Kaikki sujui asuntoani myydessä jopa odotettua paremmin. Olin todella tyytyväinen asiointiin Jannen kanssa. Hän on ystävällinen, huomioiva, terävä ja tarkkanäköinen. Hänet tavoittaa helposti ja kommunikointi hänen kanssaan on helppoa. Hän pystyy myös perustelemaan kattavasti kaikki päätöksensä. Jannen tyyli on rauhallinen ja asiakasta kunnioittava. Mielestäni Janne näkee asiat laajasti ja osaa ottaa huomioon monia seikkoja, jotka asunnon myyntiin saattavat vaikuttaa ja joita itse ei ehkä osaisi edes ajatella. Olen kohdannut useita välittäjiä, enkä monestakaan julkista arviota haluaisi kirjoittaa. Nämä kehut sanon kuitenkin mielelläni, koska hyvästä palvelusta haluan kertoa myös muille.

  Xi Chen

  Janne is very kind, trustworthy & responsible. If you are a English speaker, he could provide a great help to let you understand everything you need. Thank you Janne!

  Mika Bäckström

  Etsimme asuntoa ja kiersimme asuntoesittelyjä kymmeniä. Yksi kohde, josta jäi erityisen hyvä mieli ja fiilis oli Jannen välittämä. Kiinnostuimme myös tästä kohteesta. Vaikka emme lähtenyt tarjouskilpaan tässä kohtaa prosessiamme mukaan, Janne vinkkasi meille samoilla nurkilla myynnissä olevasta toisesta (toisen välittäjän) kohteesta, josta nyttemmin on tullut meidän oma koti.
  Jannen ammattitaito alasta ja asiakkaan aito auttamisen halu on täysin poikkeuksellisen hienoa ja upeaa! Kaikista parista kymmenestä välittäjästä lähes ainoana positiivisesti mieleen jäänyt välittäjä, jonka kanssa asioidessa voi 100-varmasti tuntea olevansa kuultu ja että sinua oikeasti halutaan auttaa.
  Täydet pisteet, onnea ja menestystä jatkoon, ja toivon jopa että tiemme kohtaa vielä myöhemmin näissä merkeissä tai muissa.

  Olavi Niemi

  Jannen kanssa löysimme heti yhteisen käsityksen huoneistoni myynnistä ja hinnasta. Nyt myynnin toteuduttua huomaan, että taisimme osua nappiin. Jannen kanssa myynti sujui asiallisen mutkattomasti, nopeasti, tarkasti ja jämäkästi. Suosittelen häntä.

  Sami Tallberg

  Janne is THE Man!
  Aito, asiantunteva ja personallinen kiinteistövälittäjä jonka avulla sain aikaan unelmadiilin, josta olin haaveillut jo vuosia.
  Ymmärrystä asiakkaan tarpeista, tilannetajua ja tarkkuutta ei enempää yhdelle ihmiselle voi kertyä.
  Lämmin ja korkea suositus Jannen kanssa asioiville !!!

  Ville Kankaanpää

  Kaikin puolin loistavaa palvelua Jannelta! Iso kiitos vielä ja tulen varmasti ottamaan yhteyttä seuraavan kerran kun asuntoa myymässä.

  Salla Kallio

  Todella hyvä tyyppi, asiantunteva ja ripeä toimissaan. Muutenkin oli mukava asioida Jannen kanssa, hänen ansiostaan ihana koti löytyi ja kaikki järjestyi vaivattomasti. Hän oli myös helposti tavoitettavissa joka on todella tärkeää asuntoasioissa! Ehdottomasti lämpimät suositukset ja isot kiitokset Jannelle vielä!

  Miika Huusko

  Erittäin ammattitaitoisesti hoidettu asuntokauppa. Lisäksi meille tärkeänä asiana saimme paljon arvokasta tietoa ja neuvoa uuden asunnon valintaan, asuntojen ja alueiden arviointiin ja tarjousprosessiin liittyen. Kiitos Janne!

  Oili Ollanketo

  Rauhallinen, sympaattinen, tekee työnsä sydämellä asiakkaan parasta ajatellen 🤗
  Kiitettävä 10 + ja papukaijamerkki 😋